Beograd,Srbija everlygifts@gmail.com

Brojanica ‘Snaga volje, zaštita i moć’ 108 perli, Tigrovo oko i Pirit

дин.8,900.00

Ručno izradjena brojanica od 108 perli ‘Snaga volje, zaštita i moć’, Tigrovo oko i Pirit sa čorovima izmedju perli. Dužina ogrlice je 63 cm.

Materijal: Privezak ‘Visak’, Tigrovo oko (veličine 30x20mm), Tigrovo oko perla (veličine 12mm), Tigrovo oko perle (veličine 8mm), Pirit perle (veličine 8mm) i voskirani pamuk

Uz ogrlicu se dobija kartica sa dizajnom Cveta života (kvalitetni 300g Galaxy Metalic Pearl White papir)

Svaki komad nakita se izradjuje ručno od prirodnog poludragog kamenja, sa mnogo ljubavi, pažnje i pozitivne inspiracije, kroz koje možete da definišete i izrazite sebe.

Description

TIGROVO OKO – Zaštita | sreća | prosperitet

Ovo je moćan kamen koji pomaže harmoniji i ravnoteži i često se koristi za privlačenje i održavanje bogatstva. Nošenje tigrovog oka privlači sreću, podstiče hrabrost, samopouzdanje i snagu volje.

Poznat kao kamen zaštite, posebno za putnike, povećava sreću, donosi prosperitet često u obliku novca. Privlači obilje. Drevni su koristili Tigrovo oko kao talisman protiv loše sreće.

Privezak ‘Visak’ od tigrovog oka je savršeno izbalansiran sa 6 fasetiranih uglova i ima moćnu primenu u otkrivanju energetskih polja i energetske neravnoteže.

PIRIT: Prosperitet | Manifestacija | Snaga volje

Pirit povećava samopouzdanje, kreativnost i sposobnost premuzimanja akcije koja je potrebna da stvorite ono što želite. Kamen srece, novca, kreativne vizualizacije, podstiče fokus, intelekt i snagu volje.

Ogrlica se isporučuje u dekorativnoj kutiji sa ‘Cvetom života’ štampanom na specijalnom papiru i poklon vrećicom za čuvanje ogrlice.

Šaljemo kurirskim službama po celoj Srbiji, plaćanje prilikom preuzimanja paketa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brojanica ‘Snaga volje, zaštita i moć’ 108 perli, Tigrovo oko i Pirit”