Beograd,Srbija everlygifts@gmail.com

Kožna narukvica sa četiri kaiša

дин.2,300.00

Ručno izradjena narukvica od prirodne kože, sa četiri kaiša i magnetnom kopčom od nerdjajućeg čelika

Materijal: Prirodna koža, magnetna kopča 25 mm

Boja: Kombinacija braon i crne boje

Dužina: 21 cm

Širina: 25 mm

Narukvica se isporučuje u dekorativnoj kutiji sa porukom na kartici štampanoj na specijalnom papiru i poklon vrećicom za čuvanje narukvice.

Narukvice možemo da izradimo po vašoj meri. Važno je da obim zgloba izmerite pravilno, što bliže mestu gde počinje dlan i pošaljete nam. Vreme izrade je 3 dana.

Out of stock

SKU: KO8 Category: Tags: , , ,

Description

Možete i da kreirate poklon odabirom komada nakita i kartice iz naše kolekcije. Ukoliko želite da personalizujete poklon sa vašom ličnom porukom, odaberite komad nakita i pošaljite nam tekst. Vreme izrade je od 3-7 dana. ​Kada uradimo karticu, saljemo vam je na odobrenje pre štampe. Nakon toga je pripremamo za slanje i isporučujemo u roku od 48h.

Nakit se ručno izradjuje od kvalitetnih i prirodnih materijala: prirodnog poludragog kamenja, prirodne kože, prirodnih slatkovodnih bisera i školjki, voskiranog prirodnog pamuka, originalnih Swarovski crystal elemenata i kvalitetnih antialergijskih lančića. Postoji mogućnost odabira materijala za lančiće: posrebreni, nerdjajući čelik i srebrni, u tom slučaju cena se odredjuje na zahtev.

Ako niste sigurni u veličinu narukvice, možemo da izradimo po vašoj meri. Važno je da obim zgloba izmerite pravilno, što bliže mestu gde počinje dlan i pošaljete nam na email: everlygifts@gmail.com

Šaljemo kurirskim službama po celoj Srbiji, plaćanje prilikom preuzimanja paketa (za sve narudžbenice preko 4.000,00 dinara besplatna isporuka) 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kožna narukvica sa četiri kaiša”