Beograd,Srbija everlygifts@gmail.com

Ogrlica ‘Cvet života i Fibonačijeva sekvenca’ Crni Oniks i Hematit

дин.6,500.00

Ručno izradjena ogrlica od prirodnog crnog Oniksa i Hematita, sa ukupno 55 perli radjena po Fibonačijevom nizu (1,2,3,5,8,13,21,34,55) i priveskom Cveta Života. Dužina ogrlice je 50 cm.

Materijal: Privezak Cvet života od  alpaka (veličine 65mm), Crni Oniks perle (veličine 10mm),  Hematit kockice (veličine 5mm) i voskirani pamuk

Uz ogrlicu se dobija kartica sa dizajnom Cveta života (kvalitetni 300g Galaxy Metalic Pearl White papir)

Svaki komad nakita se izradjuje ručno od prirodnog poludragog kamenja, sa mnogo ljubavi, pažnje i pozitivne inspiracije, kroz koje možete da definišete i izrazite sebe.

Out of stock

Description

FIBONAČIJEV NIZ ili Zlatni presek simbolizuje jedinstvo lepote i matematike. Fibonačijev niz je skup brojeva koji definiše organski rast. Ova sekvenca se može posmatrati u životinjskom i biljnom životu, ljudskom telu, a može se pripisati i uspehu u životu.

CRNI ONIKS – Unutrašnja snaga, zaštita, smirivanje straha

Apsorbuje i transformiše negativnu energiju, a istovremeno sprečava trošenje lične energije. Pomaže u smirivanju vaših strahova, ostavljajući vas da se osećate mnogo sigurnije, stabilnije i bezbednije.

HEMATIT: Kamen vitalnosti, zaštite, uzemljenja i energetske stabilizacije

Ogrlica se isporučuje u dekorativnoj kutiji sa ‘Cvetom života’ štampanom na specijalnom papiru i poklon vrećicom za čuvanje ogrlice.

Šaljemo kurirskim službama po celoj Srbiji, plaćanje prilikom preuzimanja paketa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ogrlica ‘Cvet života i Fibonačijeva sekvenca’ Crni Oniks i Hematit”