Beograd,Srbija everlygifts@gmail.com

Narukvica Školjka sa prirodnim slatkovodnim biserom

дин.1,700.00

Ručno izradjena narukvica od prirodne školjke i slatkovodnog bisera. Svaka narukvica je unikatna s obzirom da su školjke različitih oblika i veličina.

Materijal: Školjka (veličine 38 x 35 mm), slatkovodni biser (veličine 9mm), prirodna koža okrugla (debljina 6mm) i magnetna kopča.

Dužina: 20 cm

Narukvica se isporučuje u dekorativnoj kutiji sa porukom na kartici štampanoj na specijalnom papiru i poklon vrećicom za čuvanje.

Možemo da personalizujemo poklon sa vašom ličnom porukom ili fotografijom po želji.

Kartice su dostupne na srpskom i engleskom jeziku.

Out of stock

Description

Možete i da kreirate poklon odabirom komada nakita i kartice iz naše kolekcije. Ukoliko želite da personalizujete poklon sa vašom ličnom porukom, odaberite komad nakita i pošaljite nam tekst. Vreme izrade je od 3-7 dana. ​Kada uradimo karticu, saljemo vam je na odobrenje pre štampe. Nakon toga je pripremamo za slanje i isporučujemo u roku od 48h.

Nakit se ručno izradjuje od kvalitetnih i prirodnih materijala: prirodnog poludragog kamenja, prirodne kože, prirodnih slatkovodnih bisera i školjki, voskiranog prirodnog pamuka, originalnih Swarovski crystal elemenata i kvalitetnih antialergijskih lančića. Postoji mogućnost odabira materijala za lančiće: posrebreni, nerdjajući čelik i srebrni, u tom slučaju cena se odredjuje na zahtev.

Ako niste sigurni u veličinu narukvice, možemo da izradimo po vašoj meri. Važno je da obim zgloba izmerite pravilno, što bliže mestu gde počinje dlan i pošaljete nam na email: everlygifts@gmail.com

Šaljemo kurirskim službama po celoj Srbiji, plaćanje prilikom preuzimanja paketa (za sve narudžbenice preko 4.000,00 dinara besplatna isporuka) 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Narukvica Školjka sa prirodnim slatkovodnim biserom”